Poděkování Lesům České republiky s.p.

Datum: 31. 12. 2018

Poděkování Lesům České republiky s.p.

Vážíme si velkorysé finanční podpory

Lesů České republiky s.p.,
díky které jsme mohli realizovat prosincový ozdravně – terapeutický pobyt v Lázních Jeseníky v hotelu Slunný Dvůr.

Pro děti s poruchou autistického spektra a osoby se sluchovým postižením v doprovodu jejich pečujících osob, taktéž se zdravotním handicapem, byly připraveny zdravotní masáže , i dětské.
Paní masérka s našimi dětmi velmi trpělivě a citlivě pracovala, masírovala je.

Pro donátora jsme v kreativních dílničkách pod vedením velice šikovné a zručné asistentky Báry, která má dlouholeté a bohaté zkušenosti s dětmi s PAS,
vyráběli a malovali obrázky, tvořili vtipné červené baňky – sovičky.
Personál hotelu Slunný Dvůr je velice ochotný a vstřícný k naším nejmilejším osobám, k dětem, které potřebují neustálou péči svého bližního.
Moc nám pečujícím pomáhá!

Margareta Michopulu Moc děkujeme Lesům ČR za dar, A JONÁŠOVU SPOLKU, Z.S.,
který nám umožnil uskutečnit koncem roku 2018 společný terapeutický pobyt pro nás a naše děti s poruchou PAS. Děti byly spokojené a usměvavé. Užily si vše na 100%. A to je pro rodiče ten největší dar, kdyz vidí své děti šťastné.

Hana Šantová I my děkujeme Lesům České republiky a Jonášovu spolku, z.s.,
za všechno co jsme tady v Jesenikách mohli s dětmi prožít. A presne jak píše paní Margareta Michopulu, vidět spokojené a usměvavé děti je pro rodiče ten největší dar. Ještě jednou všem, kteří se na tomto pobytu podileli z celého srdce děkujeme.

Ivana Lyduchová Také za naši rodinu velmi děkujeme za finanční podporu na relaxační pobyt, který opět splnil všechna očekávání jako je sdílení společných starostí našich dětí s autismem, odpočinek, čerstvý vzduch, dobrá nálada, společné souznění našich dětí, které se vždy na tyto pobyty a chvilky těší dlouho dopředu a stejně tak z pobytu nechtějí odjet, cítí se mezi svými a po dnech ve školách kde ne vždy nachází u spolužáků a učitelů pochopení je pro ně tolik důležité pochopení a láska. Děkujeme

Děkujeme všem!
Jonášův spolek, z.s / Hlučín27.12.- 29.12.2018