Bulharsko 2017

Máme před sebou úkol, chceme pomoci dětem Jonášova spolku, z.s., aby se mohly zúčastnit organizovaného zájezdu k moři v Bulharsku. Jako všechny děti milují vodu a sluníčko, tyto úžasné dny budou trávit nejen se svými rodiči, ale především spolu.  Posílíme sociální interakci ,komunikaci.  Je to běh na dlouhou trať, ale my pevně věříme tomu, že nás tento pobyt znovu posune dál.Všichni si to zaslouží a především jejich pečující rodiče.

Úkol se nám splnil výborně . Zajistili jsme finanční podporu pro tři děti s diagnozou porucha autistického spektra -pervazivní porucha, které se zúčastnily pobytu u moře v červnu 2017 v Bulharsku. Všem dárcům a podporovatelům Jonášova spolku, z.s. DĚKUJEME!!

„Ano, děkuji Jonášovu spolku za pomoc při získání peněz pro naši rodinu k moři.“  pečující máma o dceru s PAS.

Vážím si pomoci při zprostředkování finanční podpory pro realizaci pobytu u moře pro své dítě a pro mě, jakožto matku samoživitelku. Pečující máma o syna s PAS /Ostrava, Hlučín.