Jonášův spolek, z.s. má nový web!

Datum: 07. 12. 2016

Ahoj přátelé a příznivci,

Máme nový web a rádi bychom vás vybídli k hojným komentářům,podnětům ,postřehům a názorům k naším příspěvkům.Jsme v tom úplní začátečníci :).

Cílem našeho webu je vás informovat o smyslovém postižení ,mentálním postižení a o poruše autistického spektra bez předsudků,s porozuměním,pochopením . Rádi bychom vám prostřednictvím našeho webu poskytli všestranné informace týkající se především pečujících osob o zdravotně postižené různého věku. S poruchou autistického spektra  máme 8. – letou zkušenost se synem Jonášem.Spolek je pojmenován příznačně.

Jonáš a jeho postižení posílilo naší rodinu a nastartovalo úsilí o jeho začlenění mezi většinovou společnost a rádi bychom mu svou činností ,ke které patří i zřízení tohoto webu,pomohli se v dospělosti cítit jako akceptovaný člověk v naší zdravé majoritní společnosti.Vážíme si všech, kteří nám na této cestě pomohou, ať už finančně nebo jen tak lidsky.

Děkujeme všem za podporu ,za váš čas.

Tým

Jonášův spolek ,z.s.