Rozhovor s ekonomem a zakladatelem 6D Academy, Pavlem Kysilkou

Datum: 07. 09. 2018

„Kysilka: Máme výborné školství pro 19. století,

Česku už ujel vlak, nemáme nejlepší profesory, platy učitelů jsou nízké, neučíme souvislosti, nejsme jazykově vybavení. Musíme se naučit učit celý život, přejít od biflování k maximální pružnosti, říká Pavel Kysilka, ekonom a zakladatel 6D Academy. Dodává, že už přestává být pravda, že největší brzdou změny vzdělávání jsou rodiče, velká část je osvícená a budují školu takovou, která jejich děti skutečně připravuje na 21. století.“

Celý rozhovor zde: https://video.aktualne.cz/dvtv/kysilka-mame-vyborne-skolstvi-pro-19-stoleti-neumime-jazyky/r~cf93ed32ad0811e8b634ac1f6b220ee8/

1. AKTUÁLNĚ.CZ a kol. Kysilka: Máme výborné školství pro 19. století, neumíme jazyky ani třídit informace [online]. [cit. 6.9.2018]. Dostupný na WWW: https://video.aktualne.cz/dvtv/kysilka-mame-vyborne-skolstvi-pro-19-stoleti-neumime-jazyky/r~cf93ed32ad0811e8b634ac1f6b220ee8/
  2. DVTV. Kysilka: Máme výborné školství pro 19. století, neumíme jazyky ani třídit informace[online]. [cit. 7.9.2018]. Dostupný na WWW: https://video.aktualne.cz/dvtv/kysilka-mame-vyborne-skolstvi-pro-19-stoleti-neumime-jazyky/r~cf93ed32ad0811e8b634ac1f6b220ee8/