Zavřít

Má cesta za rejnoky

Datum: 12. 01. 2017

Kamarádi, určitě víte, že u nás není moře 🙁 , ale přesto si můžeme pohladit mořské potvůrky, rejnoky. Po důkladném studiu cestovní trasy, mapy jsme vyrazili. No, ani si neumíte představit, jak jsem se těšil, že budu moci hladit především rejnoky. To jsem Vám o sobě asi neřekl, ale milujeme s rodiči zoologické zahrady a tak Vás vezmu do Zoo Lešná ve Zlínském kraji.

Z Ostravy tam dorazíte pohodovou rychlostí za necelé dvě hodiny, ale když řídí táta a to studoval trasu, mohou to být i hodiny tři. No nevadí, vydržel jsem to. Následně v čase oběda jsme dorazili do ZOO.

Jak vidíte na fotce, je potřeba se nejdříve posilnit a super chutnají teplé hranolky v mínus osmi stupních, jen pro otrlé milovníky hranolek:) . A jdeme na to! S tátou jsme koupili pro rejnoky krmení, malé chobotničky a máma mi pomohla s krmením rejnoků, asistovala mi, ale já chtěl sám. Zážitek, to se těžko popisuje, mají takovou hebkou, jemnou kůži a úžasně mlaskají, ha ha. Kromě rejnoků mě pobavil kůň v pyžamu, no věřili byste? Musel jsem ho vyfotit! Tak kamarádi, třeba mi pošlete komentář, jestli je to kůň a nebo něco jiného? Tak zase někdy v ZOO.

tak to je ten kůň v pyžamu

Čusek

Fotografie: