Zavřít

Návštěva Jarošova statku ve Studénce, oblíbený zoo koutek

Datum: 29. 01. 2017

Ahojky přátelé,  jak si užíváte zimy? Myslíte na zvířátka jako já? Jezdíme co 14 dní do ZOO koutku ve Studénce, koupíme mrkev, kterou postrádají a velice jim chutná. Zajímá Vás to? Pojďte se podívat na Jarošův statek, se kterým spolupracujeme, skvělý lidičky a úžasná průvodkyně slečna Petra. Je trpělivá a vše mi ochotně vysvětlí, hlavně ukáže. Na co se zeptám, vše ví, je to fakt pecka, zvířátka miluje jako já a tak si rozumíme 🙂 .

Na videu shlédněte krmení morčátka,  pozor na prsty! Jak říkám divočina 🙂 . Na zoo koutek, kde můžete pohladit a nakrmit drobné zvířectvo ve svých klecích, pochovat si je, se velice těším. Většina z nich má jména králík Teddy, činčila Sisinka – ta se ráda koupe v misce s pískem 🙂 , králík Šeděnka, králíček Cukřenka, Karlíček a mnoho dalších. Zvířátka milují kromě mrkvičky i chlebík, tvrdý jak beton. Pořídili jsme obojí a pod vedením mé spolupracovnice, začali s krmením. Řeknu Vám, je to makačka všechno osazenstvo – zvířátka nakrmit a to jsem jim ještě nečistil klece, připravuji se na premiéru! Úspěšně jsme nakrmili a za odměnu jsem si šel pomazlit Filípka, nemyslím bráchu, ale poníka. Mám jej moc rád, táta ho natočil, ať se můžu potěšit i mimo neděli. Zvířátka jsou v teple, potrava vždy zajištěna a starají se o ně pečlivě i děti dobrovolníci,  jako v tom nejlepším Grand hotelu.

Opět se vám ozvu 🙂 Jonáš