Děti s PAS a ADHD na srazu

Datum: 30. 09. 2017

Naladěni na sraz?

pro začátek je třeba říct, že tyto děti tam opravdu nebyly na vlastní pěst, jelikož byli přítomní i rodiče. Přece by své poklady nenechali o samotě! Sraz se konal 28.9 (státní svátek), tudíž se akce mohla pyšnit hojnou účastí! Dobře naladění rodiče se sešli v obci Písečná, nedaleko Jablunkova, na sportovním hřišti. Již na 13. hodinu odpolední.

Pro děti byly nachystány různé hry, a dokonce projížďka v malém koňském povoze. A jak všichni víme, po pořádné zábavě, je třeba relaxovat. Jelikož se nejlépe relaxuje při dobrém jídle, tak každý z účastníků si měl donést vše, co má rád ke špekáčkům. Máme na mysli: chleba, hořčici, kečup, nápoje, kafe, sáčky s čajem apod. Díky místnímu zázemí (čtěte: vybavená kuchyňka a trouba) bylo možné uspořádat akci i v nepříznivém počasí. Což nakonec, byla obava naprosto planá!

Aby zástupci Jonášova spolku, nepřišli s prázdnou. Podařilo se jim sehnat zákusky ve tvaru známých animovaných postaviček, kterým se říká „Mimoni“. Ale to byl jen začátek. Mimoní záplavu doprovázely tyčinky Oreo. A tím největším příspěvkem bylo 12 kg špekáčků, které dodala firma Globus. Čímž jim chceme poděkovat za tento dar, protože všem chutnalo!

Fotografie z akce zde: